sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Hello ,my friends!

Asa cum v-am promis,am revenit. Trebuie sa va spun ca sunt foarte obosita...Toata ziua am cautat pe net un program si nu m-am decis inca care e mai profi. Asa ca,sunt foarte obosita,dar a meritat am mai invatat una alta...stiti cum e , e suficient sa pornesti vitejeste pe un motor de cautate si afli tot felul de noutati.
  Dar, pana la urma cunoasterea e foarte importanta....fara cultura suntem un neam pe cale de disparitie...si din pacate avand in vedere clasa politica ce o avem la conducere, cred ca ne indreptam cu pasi foarte rapizi spre indobitocire...caci educatia e lasata vesnic la sfarsitul sacului numit: buget. Bine, aceeasi problema o avem si cu sistemul sanitar...Oare cati oameni trebuie sa mai moara ca se trezeasca si distinsa noastra clasa politica? Sau pana cand trebuie sa producem medici  si de cea mai buna calite pe banii statului roman pentru straini ? Oare intrebarile mele sunt retorice? Nu, nu cred....sunt o patrioata convinsa ,imi iubesc tara, si pe cat de paradoxal ar parea, dat fiind ca nu mi se ofera mai nimic in tara mea...consider ca trebuie sa ne trezim la realitate si sa nu ne mai lasam condusi de toti papagalii care isi pun pe primul loc interesul propriu in detrimentul tarii. ( nu mai departe prestatia presedintelui nostru la summit-ul Nato din Portugalia).
Desteptati-va oameni buni, nu va mai complaceti in situatia asta infecta in care se scufunda Romania...pentru ca vor plati aceste nesabuinte ale clasei politice si copii nostri nu numai noi!
Va implor, desteptati-va...treziti-va din amorteala in care v-ati cufundat si luati atitudine, acum e vorba de solidaritatea care tot ne este invocata !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu