sâmbătă, 11 decembrie 2010

Va astept in Universul mirific al cumparaturilor de sarbatori...

            Stiu cat e de greu sa tot alergi dupa cadouri pentru persoanele dragi...si stiu ca deja febra sarbatorilor v-a cuprins. De aceea, m-am gandit sa va scutesc de traficul infernal din aceste zile ajutandu-va sa va alegeti din miile de cadouri pe care vi le-am pregatit special pentru voi, stand comod in fata calculatorului, nemaitrebuind sa infruntati frigul de afara si aglomeratia specifica zilelor premergatoare Sarbatorilor de iarna.
             Asa, ca nu va ramane de facut altceva decat sa dati un simplu clic...si o sa navigati deja in Universul  mirific al cumparaturilor tale ( in partea stanga sus a siteului, gasiti mai multe pagini).
            Am pregatit pentru voi cadouri trendy de la Catalin Botezatu, sau lenjerie sexi Fantasy, sau o reinnoire a garderobei de la Fashion Days, sau tot felul accesorii USB amuzante, dar in aceleasi timp utile pentru impatimitii de calculatoare si nu numai, sau tot felul de electronice si electrocasnice de  la  eMAG - Furnizorul solutiilor complete! , si nu in ultimul rand v-am gasit vacanta perfecta prin Snow Explosion.. http://snow-explosion.com/france/referrer/691...sau maniera de a face bani pe internet prin http://www.readbud.com/ ( e atat de simplu doar cititi niste texte si apoi le votati, invitati-va si prietenii veti avea numai de castigat!!!)
             Surprizele vor continua: urmeaza sa deschid si o pagina dedicata copiilor in care veti gasi imbracaminte, jucarii sau carti, etc. Va voi pregati si o pagina cu suplimente alimentare...caci avem nevoie de energie in sezonul rece. Si nu ma voi opri aici...fiti alaturi de mine si veti vedea ca nu veti fi dezamagiti. Daca aveti comentarii in legatura cu categoriile de cadouri alese, va rog sa-mi semnalati!!!
             Astept cu nerabdare feed-back-ul vostru, si nu-mi ramane de facut decat sa va urez spor la cumparaturi!!!

                                     Intotdeauna, numai a voastra, Carmen Demeter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu